AEG, Marijnen, Elektrolux,Zanussi

Defecte weerstand R118 (verbrand) E5E E50 E%x foutmelding.

Printplaatreparatie met 1 jaar garantie en vaak gestelde problemen staan in ons forum.

Ondersteuning en vragen na inbouw printplaat via forum en email.

Op internet staan allerlei tips om een weerstand aan te passen of de LNK304 te vervangen door een LNK305 of 306, dit kan maar bij brand kan uw verzekeringsmaatschappij moeilijk doen, uw printplaat is niet meer conform de fabriekseisen.

95% van de printplaten van AEG, Marijnen, Elektrolux of Zanussi wasdroger met printplaat 136005602, ELWE011, Elektrolux 0175_0001, AEG T59880, er zijn er meerdere, kunnen we repareren. Zie onderstaande foto.

LET OP!, haal de spanning van de machine af en maak eventueel foto's van de connectoren.

 

P1030652a

 

Reparatieprocedure:

Indien er niet aan de printplaat geknutseld is en/of er geen  schade als gevolg van blikseminslag is repareren we het voedingsdeel. U krijgt 1 JAAR garantie op de reparatie indien het voedingsdeel weer defect gaat, voor U en ons te kontroleren aan het zegel met de maand/jaar code. Smallrepairs repareert al ruim 30 jaar op componente niveau. Elk voedingsdeel wordt getest voordat het verzonden wordt!

Na ontvangst van de printplaat en de betaling gaat de print binnen 2 werkdagen aan U retour, de onderdelen zijn ruim voorradig. Met verzekerd vervoer en traceercode wordt de print terug gestuurd zodat er niets aan het toeval wordt over gelaten. Indien uw emailadres bij ons bekend is houden wij U op de hoogte van het verloop van de reparatie.

Mocht uw printplaat onverhoop niet gerepareerd kunnen worden dan kan de print tegen verzendkosten retour worden gestuurd. U krijgt in dit geval de reparatiekosten minus de verzendkosten binnen enkele dagen op uw rekening retour gestort, U betaald dus geen onderzoekskosten!

Verpakking en verzenden:

Zie Witgoed Algemeen.

Eerst controleren?:

Wilt U de print eerst laten controleren alvorens te laten repareren, geen probleem. Stuur dan de printplaat op en wij laten U weten of het voedingsgedeelte defect is. Hierna kunt U beslissen of deze gerepareerd moet worden. Uw betaald of de reparatie of het retour zenden. U kunt ook de printplaat door ons laten afvoeren en betaald dan geen kosten.

Betaalprocedure:
U stuurt de printplaat op, en maakt € 53.-- voor versturen naar een adres in Nederland of € 69.00 voor versturen naar België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Zweden over naar rekening Rabobank NL31RABO0145659062  t.n.v. P.H.Princen te Lepelstraat onder vermelding van uw naam, postcode en huisnummer, BIC: RABONL2U.
 
Klaar terwijl U wacht? Brengen en halen.:
Klaar terwijl U wacht alleen op afspraak, we hebben dan de tijd voor U!
Indien U in de buurt woont dan kunt U de printplaat zonder afspraak langst brengen. De ene dag gebracht, de andere dag is de print klaar. Tevens rekent U pas af bij het afhalen van de reparatie. De kosten bij zelf brengen en halen zijn € 46,--
 
(gewijzigde) Openingstijden op homepage. 
 
Adres:
 
Smallrepairs
Pater Damiaanstraat 9
4664 BL Lepelstraat
Nederland
 
Bent U achteraf tevreden dan vinden we het leuk als we ge-liked worden op facebook. Bent U niet tevreden meld het ons.

 

Ook onze Bauknecht droger gerepareerd voor een eerlijke prijs met een zeer goede service. Via de Bauknecht coulance had dit 3x zoveel gekost. Vriendelijk bedankt! Rik

 

Hallo, Ik heb hem ontvangen en al weer in de droger ingebouwd. Werkt weer helemaal goed! Top!!!!!! Compliment ook voor het keurige soldeerwerk! Super bedankt. Mvg R.Br.
 
Hartelijk bedankt voor de reparatie van de print, de droogkast werkt weer als vooreer. Groet J. V uit Antwerpen.
 
 
 

Princen Vriens v.o.f, SmallRepairs en Staversteld zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 21057353.

Contactformulier / Contactform

Uw emailadres / your emailadres 
Onderwerp / Subject 
Uw bericht / your message 
Vul het volgende in yvrtzvos Help ons om SPAM te voorkomen
  Send me a copy, Wilt U een copy van uw email