Momenteel kan door een chiptekort deze unit niet gerepareerd worden.

P1040227a

Reparatieprocedure:

 

Indien er niet aan de printplaat geknutseld is en/of er geen  schade als gevolg van blikseminslag is repareren we het voedingsdeel. U krijgt 1 JAAR garantie op de reparatie indien het voedingsdeel weer defect gaat, voor U en ons te kontroleren aan het zegel met de maand/jaar code. Smallrepairs repareert al ruim 30 jaar op componente niveau. Elk voedingsdeel wordt getest voordat het verzonden wordt!

Mocht uw printplaat onverhoop niet gerepareerd kunnen worden dan kan de print tegen verzend- en verpakkingskosten retour worden gestuurd. U krijgt in dit geval de reparatiekosten minus de verzendkosten binnen enkele dagen op uw rekening retour gestort, U betaald dus geen onderzoekskosten!

Verpakking en verzenden:

De printplaat zo mogelijk in aluminium huishoudfolie verpakken en vervolgens in een degelijke kartonnen doos met bubbelfolie of chips als verpakkingsmateriaal, alternatief kan lichte krantenproppen gebruikt worden.

Eerst controleren?:

Wilt U de print eerst laten controleren alvorens te laten repareren, geen probleem. Stuur dan de printplaat op en wij laten U weten of het voedingsgedeelte defect is. Hierna kunt U beslissen of deze gerepareerd moet worden. Uw betaald of de reparatie of het retour zenden. U kunt ook de printplaat door ons laten afvoeren en betaald dan geen kosten.

Betaalprocedure:
U stuurt de printplaat op, en maakt € 66.25 voor versturen naar een adres in Nederland over naar rekening Rabobank NL31RABO0145659062  t.n.v. P.H. Princen te Lepelstraat onder vermelding van uw naam, postcode en huisnummer. Prijs inclusief verzendkosten, verzekerd vervoer en trackandtrace!
 
(gewijzigde) Openingstijden op homepage. 

Adres:

Smallrepairs
Pater Damiaanstraat 9
4664 BL Lepelstraat
Nederland.

Contactformulier / Contactform

Uw emailadres / your emailadres 
Onderwerp / Subject 
Uw bericht / your message 
Vul het volgende in dzroltty Help ons om SPAM te voorkomen
  Send me a copy, Wilt U een copy van uw email